A Camparit, a Cointreau-t és a whiskyt egy jéggel háromnegyedéig töltött pohárba öntjük, megkeverjük, majd keverőpálcával szolgáljuk fel.
A Cointreau-t (vagy a triple sec-et) egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a tequilát és a Chartreau-t. Ezután belecsepegtetjük a Blue Curacaot. V
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a Jack Daniel's-t, a konyakot és a Benedictinét (zöldfűszeres, konyak alapú ital). Az egészet jól összerázzuk,
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyket, a rumot és az Anisette-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött poh
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a brandyt és a Tuaca-t. Ezeket jól elkeverjük, majd feltöltjük a poharat jéggel. Végül a tetejére szórjuk a reszelt citrom
A keverőpohár feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a brandyt, a whiskyt és a gint. Az egészet alaposan összekeverjük, majd fogunk egy poharat, és leszűrjük
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt és a gint. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohárba. Végül a tetej
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vermutot, a Chartreuse-t és a whiskyt. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárb
Ugrás a lap tetejére >>