Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vermutokat, a grenadine-t és az Orange-Bittert. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük eg
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskyt, a Cointreau-t és a Dubonnet-et. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohá
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a limelevet, a porcukrot és az Angosturát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a likőröket, a vermutot és az Angosturát. Az egészet alaposan összekeverjük, majd átszűrjük egy
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot, a Bittert, a Maraschinot és az Anisetett. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy leh
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a vermutot, a Grand Marniert és az Angosturát. Az egészet összerázzuk, majd átszűrjük egy poh
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Bittert, a narancslevet és az Apricot Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy leh
Fogunk egy poharat, és a háromnegyedéig jeget teszünk bele. Ezután beletöltjük a vermutot és a Sciarada-t, és elkeverjük. Végül a citromszelettel díszítjük
Ugrás a lap tetejére >>