A Créme de Menthe-t egy likőrös pohárba töltjük ki, majd rárétegezzük a banánlikőrt és a Tia Maria-t (kedvelt rumfajta). Az egészet egy húzásra megisszuk.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a rumot, a grenainde-t, a triple sec-et és a citromlevet. Az egészet jó alaposan összerázzuk, ma
Egy likőrös pohárba töltjük a Sambucát (amely egy olasz likőr, főként ánizzsal és feketebodzával ízesítik), majd erre rétegezzük a Bailey's-t. Az egészet
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a gint és a citromlevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohár
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a gint és a rumot. Ezeket elkeverjük, majd törtjégre egy pohárba áttöltjük. Végül a limeszelettel díszítjük, és
Egy likőrös pohárba töltjük a Créme de Cafét, majd erre öntjük a zöld Chartreuse-t (gyógynövénylikőr). Az ital tetejét meggyújtjuk, majd egy szívószál
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a brandyt és a likőröket. Ezeket elkeverjük, majd megtöltjük a poharat a törtjéggel. Végül még egyszer megkeverjük az eg
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát és a likőrt. Ezeket összerázzuk, majd egy pohárba szűrjük. Végül a mentával díszítjük, é
Ugrás a lap tetejére >>