Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az Apple Brandyt, a Pernodot és az Apricot Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy l
Fogunk egy poharat, és beletöltjük az absinthe-ot, majd körbeforgatjuk a pohárban. Ezután beletöltjük a bittert, a cukrot, és annyi vizet, hogy a cukrot ellepje.
Fogunk egy poharat, és beletöltjük az Pernodot, majd körbeforgatjuk a pohárban. Ezután beletöltjük a bittereket, a cukrot, és annyi vizet, hogy a cukrot ellepje.
Fogunk egy whiskys poharat, megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a whiskyt, és már kínálhatjuk is.
A hozzávalókat egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük, kezdve a Créme de Café-val, befejezve a Bundaberg OP-vel (rum). Ízlés szerint akár meg is lehet gyú
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tequilát és a Peppermint-et. Ezeket alaposan összerázzuk, majd tört jégre egy pohárba átszűrjük, és
Egy likőrös pohárba töltjük a triple sec-et, majd erre a Malibut, végül pedig az Ouzot rétegezzük a Malibu tetejére. Az egészet egy szívószál segítségéve
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a likőrt és a vermutot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohár
Ugrás a lap tetejére >>