Fogunk egy poharat, és megtöltjük tört jéggel. Erre rátöltjük a whiskyt, és már kínálhatjuk is az italt keverés nélkül.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a citromlevet és a vermutokat. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy pohárba áts
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a sakét, a brandyt és a likőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a sakét. Ezeket alaposan összerázzuk, majd egy hűtött pohárba átszűrjük, és már kínálhat
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a likőröket. Ezeket elkeverjük, majd törtjégre egy pohárba áttöltjük. Az ital mellé külön szervírozzuk a kávéb
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Dubonnet-et, a citromlevet, a Cointreau-t és az Amer Picont. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss j
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a rumot, a triple sec-et (vagy a Cointreau-t), a grenadine-t és a cukorszirupot. Az egész keveréket alaposan összerázzuk
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a brandyt, az Angosturát és a Maraschinot. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy
Ugrás a lap tetejére >>