Alapanyagok - Nektarin
Nektárnak hívták a görög istenek italát, innen a nektarin elnevezés.  Tápanyagok és akítv összetevők: C- vitamin, béta-karontin, némi rost, folsav, kálium, foszfor. Antioxidáns, jót tesz az emésztőrendszernek: enyhe hashajtó, gyakorlatilag zsír-és nátriummentes. Ideális táplálék a magas koleszterinszinttől és magas vérnyomsától szenvedőknek. Úgy tartják jót tesz az idegrendszernek és segít megelőzni a degeneratív betegségeket. Kalóriaértéke: nektarinban 60 kcal/ 100 g.

Nektarin

Nektarin (Foto: rageforst, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
8 az 1-hez Martini
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a vermutot. Az egészet alaposa...
Gibson - Amerikai Egyesült Államok - New York
A Gibson koktél a száraz Martini egyfajta változata. Elkészítése igen egyszerű. A keverőpoh...