Alapanyagok - Narancs
A narancs a citrusfélék csoportjába tartozik. Két fajtája ismert, az édes, kínai narancs és a keserű vagy sevillai narancs, amelyet elsősorban lekvárfőzéshez és narancslikőrökhöz használnak.
Tápanyagok és aktív összetevők: A-, B6-, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), folsav, magnézium, kálium, foszfor, vas, riboflavin (B2-vitamin), fehérje, cukrok.
Antioxidáns, stressztűrő, csökkenti a koleszterinszintet, fokozza a vas felszívódását.
Kalóriaértéke (átlagos adagban): kb. 59 kcal.

Narancs

Narancs (Foto: Wgyuri, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Energiarobbanás koktél
Mossuk meg a hozzávalókat, és vágjuk apróbb darabokra. Tegyük mindet a gyümölcscentrifugába...
Ayran - török joghurtital
A hideg joghurthoz adjuk a vizet és a sót, és alaposan elkeverjük. Eloszlatjuk a poharakban, és...