Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Calvadost, a vermutot és az Angosturát. Az egészet alaposan elkeverjük, majd friss jégre egy pohá
A shakerbe jeget teszünk, majd hozzáadjuk a brandyt és a Créme de Menthét. Az egészet összerázzuk, majd egy pohárba leszűrjük. A Créme de Menthe jellegzetes m
Fogunk egy keverőpoharat, jeget teszünk bele, majd hozzáöntjük a brandyt és a mentalikőrt. Elkeverjük, pohárba leszűrjük, és már fogyaszthatjuk is.
Az eperlikőrt egy likőrös pohárba töltjük, majd a tetejére rárétegezzük tejszínt. Rendkívül könnyen elkészíthető shooter, kellemesen édes ízvilággal.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük vermutot és a likőrt. Alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is az it
A keverőpohár feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a portóit, a whisky-t és az angosturát. Az egészet jól összekeverjük,és egy pohárba szűrjük, amelybe
A vodkát egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a Blue Curacao-t. Végül az egészet egy húzásra megisszuk. Szívószállal is f
Egy likőrös pohárba töltjük a hozzávalókat, majd az egészet óvatosan összekeverjük. A tej különlegességképpen hat az italban, és lágy ízt kölcsönöz
Ugrás a lap tetejére >>