Fogjunk egy poharat, tegyük bele a kumkvatot és a cukrot, majd ezt kissé nyomkodjuk szét. Töltsük fel a poharat tört jéggel, majd adjuk hozzá a többi hozzával
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a likőrt, a Kümmelt és a citromlevet. Az egészet elkeverjük, majd törtjégre egy pohárba áttöltjük, és már kíná
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, az Angosturát és az Anisette-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba.
A Créme de Cafét egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a Frangelico-t, mely egy olasz mogyorólikőr. Az egészet egy húzásra m
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a pálinkát és a Cherry Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskeyt, a vermutot, a Dubonnet-et és az Angosturát. Az egészet jól elkeverjük, majd egy másik p
Fogjunk egy shakert, és tegyük bele a hozzávalókat (kivéve a Blue Curacaot) és pár szem jégkockát. Zárjuk le, és alaposan rázzuk össze. Az így kapott kever
A Gallianot (olasz, gyógynövényekből készített likőr, melyben elsősorban az ánizs íze dominál) és a tequilát egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük,
Ugrás a lap tetejére >>