Vissza a főoldalra >> Összesen: 70 oldal
<
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
>
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint és a likőrt. Ezeket alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Pastist és a likőrt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk i
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a vodkát és a Chartreuse-t, majd az egészet alaposan összerázzuk. Ezután átszűrjük egy pohárba, majd nyár
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a whiskey-t, a Camparit, a vermutot és az Amarettot. Az egészet jó alaposan összekeverjük, majd
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a pálinkát, a brandyt, a tejszínt és a Pastist. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy po
Fogjunk egy poharat, tegyünk bele pár szem jégkockát. Erre öntsük rá a Bourbon whiskeyt, majd az Amarettot. Finoman keverjük össze, és már kínálhatjuk is. Ez
A turmixba tesszük a jeget, majd hozzátöltjük a citromlevet, a vodkát, a Gallianot és a Strega-t. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd egy lehűtött pohár
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a sherryt. Ezeket összerázzuk, majd kevés jégre egy pohárba átszűrjük. Ezután a tetejére t
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Red Manhattan
Fogunk egy poharat, beletesszük a cukrot, majd rácsepegtetjük az Angosturát, és kevés szódát...
Forró csokoládé
Forraljuk fel a kardamomterméssel a tejet. A csokoládét adjuk hozzá, és verjük addig habverő ...