Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskeyt és a Benedictine-t. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Vé
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Calvadost, a rumot és a vermutot. Ezeket alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Végül
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a bourbont, a vermutot és a Benedictinét. Az egészet összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a
Fogunk egy poharat, és megtöltjük tört jéggel. Ezután rátöltjük a borpárlatot, a cseresznyével díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a vermutokat. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy hűtött pohárba. Végül ol
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az Anisettet, a vermutot, a gint és a likőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohár
A dinnyelikőrt egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a vodkát és az Amarettot, amely egy olasz mandulalikőr. Végül az egészet egy húzásra megi
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a pálinkát, a vermutokat és a grenadine-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba
Ugrás a lap tetejére >>