Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint, a vermutokat és az Amarettot. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohár
Egy likőrös pohárba öntjük a Kahlúát, majd erre rétegezzük a triple sec-et és a Grand Marniert (narancslikőr). Az egészet egy húzásra megisszuk. Rendkívül
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint, a vermutot, a Calvadost és a Grand Marniert. Az egészet jól elkeverjük, majd átszűrjük egy
A hozzávalókat egy likőrös pohárba töltjük, legalulra a Créme de Menthe-t, majd a Bailey's-t, végül a brandyt, és az egészet egy hajtásra megisszuk. A brandy
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a whiskyt, a likőrt és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan elkeverjük, majd feltöltjük a poharat jéggel, és még egysze
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az Amarettot és a Cherry Brandyt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kín
Egy likőrös pohárba töltjük a dinnyelikőrt, majd ennek tetejére rétegezzük a triple sec-et (vagy a Cointreau-t). A citromlevet ezek tetejére tesszük. Ízlés s
Fogunk egy shakert, és beletöltjük a Jägermeistert és a likőrt. Alaposan összerázzuk, majd áttöltjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is.
Ugrás a lap tetejére >>