A Créme de Cafét egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a Frangelico-t, mely egy olasz mogyorólikőr. Az egészet egy húzásra m
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a pálinkát és a Cherry Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskeyt, a vermutot, a Dubonnet-et és az Angosturát. Az egészet jól elkeverjük, majd egy másik p
Fogjunk egy shakert, és tegyük bele a hozzávalókat (kivéve a Blue Curacaot) és pár szem jégkockát. Zárjuk le, és alaposan rázzuk össze. Az így kapott kever
A Gallianot (olasz, gyógynövényekből készített likőr, melyben elsősorban az ánizs íze dominál) és a tequilát egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük,
A vodkát, a vermutot és a Camparit egy jéggel félig töltött keverőpohárba tesszük, és alaposan összekeverjük, majd egy pohárba leszűrjük. Végül citromola
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a rumot, a vermutot és a Calvadost. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük friss jégre egy
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskyt, a Camparit, a Galllianot és a vermutokat. Az egészet jól elkeverjük, majd átszűrjük egy
Ugrás a lap tetejére >>