Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az Amarettot és a Cherry Brandyt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kín
Egy likőrös pohárba töltjük a dinnyelikőrt, majd ennek tetejére rétegezzük a triple sec-et (vagy a Cointreau-t). A citromlevet ezek tetejére tesszük. Ízlés s
Fogunk egy shakert, és beletöltjük a Jägermeistert és a likőrt. Alaposan összerázzuk, majd áttöltjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is.
Egy liem-ot elfelezünk, majd az egyik felét elnyolcadoljuk és egy pohárba tesszük. Ezután rászórjuk a barna cukrot, majd a gyümölcsöt összenyomkodjuk mozsárt
A hozzávalókat egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük, majd a grenadine-t belecsepegtetjük, végül a keverék tetejére gránátalmaszörpöt öntünk. Az eg
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot, az Orange Bittert és a Chartreuse-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a bourbont, a vermutot és a likőrt. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárb
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskyt, a Grand Marniert és a Dubonnet-et. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba,
Ugrás a lap tetejére >>