Vissza a főoldalra >> Összesen: 2 oldal
<
1
2
Fogunk egy csészét, és beletesszük a pehelycukrokat. Ezután rátöltjük a forró csokoládét, és azonnal kínáljuk.
Fogunk négy poharat, és kakaókarimát készítünk rájuk. Ezután egy edénybe töltjük a tejet, és hozzáadjuk a forró csokit, a vaníliás cukrot, a fahéjat és
Fogunk egy poharat, beletöltjük a rumot, majd hozzáöntjük a forró csokoládét. Ezeket alaposan elkeverjük, majd a tetejére tejszínhabot teszünk. Végül csokir
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a forrócsokit, a likőröket és a rumot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a tetejére tesszük a tejszínt. Végül a fahéj
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Canadian Summer
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a whiskyt és a likőröket. Ezeket elke...
Jeges epres margarita
Fogjunk egy poharat, kenjük be a peremét citromdarabbal, majd mártsuk sóba. A turmixgépbe tegy...