Mexikói csokoládé (4 pohár)

» 1/2 l tej
» 3 ek. instant forró csokoládé
» 1 csomag vaníliás cukor
» 1/2 tk. fahéj
» 4 ek. tejszín
» 2 tojássárgája
» 1 ek. cukor
» 4 rúd fahéj
» mandulák
» tojásfehérje és kakaópor

Hozzávaló pohár:
Fogunk négy poharat, és kakaókarimát készítünk rájuk. Ezután egy edénybe töltjük a tejet, és hozzáadjuk a forró csokit, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a tejszínt. Az egészet jó alaposan összekeverjük és megmelegítjük. Ezután egy másik tálban a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáöntjük a forró csokit. Az egészet elkeverjük és eloszlatjuk az előkészített poharakban. Végül beleszúrjuk a fahéjat, megszórjuk a mandulával, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Pisco Yellow
Fogjunk egy shakert, és tegyük bele az összes hozzávalót pár szem jégkockával. Zárjuk le, ...
Pink Margarita
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tequilát, a likőrt és a grenadine-t. ...