Az őszibarackot félbevágjuk és összetörjük, majd a jéggel félig töltött shakerbe tesszük. Ehhez hozzáadjuk a cukorszirupot, a triple sec-et (vagy a Cointreau
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük a körtét. Megszórjuk a cukorral, majd leöntjük a citromlével és az eszenciával, és 3-4 órát állni hagyjuk. Ezután
Fogunk egy poharat, a peremét becitromlevezzük, majd belemártjuk az apróra vágott mandulába. Ezután fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a vodkát
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a gyümölcsöket, majd a héjukat, a gyümölcsleveket és a szirupot is. Az egészet elkeverjük, majd 1 órát állni hagyjuk. E
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom