Lexikon - Bólék
A bólét általában borból, francia pezsgőből vagy pezsgőből gyümölcs hozzáadásával készítik. Ajánlott könnyű pezsgőborok használata a készítéskor és soha nem adjunk hozzá jégkockák, mert annak felolvadása vízízűvé teheti a bólét. A pezsgőt javasolt a felszolgálás előtt hozzáadni és ezután már ne keverjük fel. Ha nem szeretnénk, hogy a bólé erős legyen, kevés ásványvízzel öntsük fel.
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Viva Villa
Fogjunk egy poharat. Kenjük be a peremét egy limedarabbal, majd mártsuk a porcukorba. A shakert t...
Vodkatini - Amerikai Egyesült Államok - New York
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Keverőpálc...