Eperbólé

» 0,5 L konyak
» 0,5 L Curacao
» 0,5 L vörösbor
» 0,5 L rizling
» 1 üveg száraz pezsgő
» 2 dl narancs
» 1 kg eper
» 30 dkg porcukor
» szagosmüge-levél

Hozzávaló pohár:
Fogjunk egy nagy bólés tálat, az epret tegyük bele, és szórjuk meg porcukorral. Öntsük bele a hozzávalókat (kivéve a narancslevet és a pezsgőt). Egy napra tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt öntsük fel a narancslével és a pezsgővel.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Gin Crusta
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint, a likőrt és az Angosturá...
Amalfino
Fogjunk egy shakert, és tegyük bele az összes hozzávalót pár szem jégkockával. Zárjuk le, m...